Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Zuid-Afrika VIP reizen Luze Zuid-Afrika reis Exclusief en Wild Noord Zuid-Afrika Luze Zuid-Afrika reis Exclusief en Wild Noord Zuid-Afrika Luze Zuid-Afrika reis Exclusief en Wild Noord Zuid-Afrika Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden Zuid-Afrika VIP reizen Zuid-Afrika VIP reizen Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden

Exclusieve Luxe VIP rondreis

8 dagen / 7 nachten decadente exclusieve luxe, Johannesburg, Sun City, Mapungubwe met safari in ongerepte landschappen en verwennerij.

Een ongelofelijke exclusieve VIP Zuid-Afrika reis.

Wie heeft er nog nooit van Sun City gehoord. Bekend over de hele wereld als het ultieme adres voor decadente luxe, haute cuisine, spa, wellness gecombineerd met safari in een adembenemende omgeving. Sun City is genesteld in de rollende heuvels van een 1.3 miljoen jaar oude vulkaan genaamd Pilanesberg, wat is een van Zuid-Afrika’s mooiste scenische lokaties.

Mapungubwe het 2e deel van de reis is het meest ongerepte natuur reservaat in Zuid-Afrika. Ruig en vol met oude Baobap bomen. Heel erg in tegenstelling met Sun City. Mapungubwe zul je in jouw hart sluiten. Johannesburg.. De hoofdstad van Afrika. Niet van Zuid-Afrika maar van heel Afrika. Johannesburg heeft een enorme aantrekkingskracht op de Afrikaanse bewoners dat is werkelijk ongelofelijk. Een echte wereld stad met recht van spreken.

Dag 1: Aankomst in Johannesburg op het vliegveld waar jouw Nederlands talige chauffeur en gids jou staat op te wachten om jou te begeleiden in deze bijzondere luxe  en exclusieve  ongelofelijke reis. Jouw eerste nacht zul je verblijven in een prestigieus Hotel van wereld formaat. Dompel je onder in exclusieve Afrikaanse weelde.

Dag 2: Sun City here we come! Sun City komt superlatieven te kort. Alles maar dan ook alles is gemaakt en er op gericht om het jou zoveel als mogelijk naar de zin te maken. Laat je verrassen wat voor verrassingen Sun City jou allemaal te bieden heeft.

Dag 3: Een Safari in het Pilanesberg Nationaal Park Big 5 Natuur Reservaat mag aan jouw bezoek aan Sun City uiteraard niet ontbreken.

Dag 4: Sun City zou Sun City niet zijn zonder de vele mogelijkheden die het biedt om jou te entertainen. Vandaag kun je jouw dag naar eigen inzicht gaan indelen. Al je zin hebt kun je een gokje wagen in het Casino of golf spelen op de erg mooie golf course. Wat jij wilt. Relaxen en genieten van de Spa en Wellness kan ook jouw dag complementeren.

Dag 5: Helaas het is mooi geweest. We verlaten het decadente Sun City en gaan naar een desolaat gebied in het hoge noorden van Zuid-Afrika. Mapungubwe Nationaal Park. De accommodatie is wat eenvoudiger maar hier zul jij vooral genieten van de stilte, de rust, de ruimte en de adembenemend mooie natuur.

Dag 6: Vandaag gaan werkelijk het nationale park begeleid door een plaatselijke tracker verkennen en gaan we genieten van oneindige Afrikaanse landschappen. Uiteraard maken we een redelijke grote kans om dieren van de Big 5 te spotten. Hier lopen erg grote kuddes olifanten rond. Erg spectaculair.

Dag 7: We verlaten Mapungubwe en gaan terug naar het Hotel waar we de reis ook zijn begonnen. ‘S avonds gaan we down town Johannesburg! Wij nemen jou mee naar de zinderende wereld van Afrika. We gaan eten in een Jive Restaurant. Afrikaanser kan het niet. Ter afscheid aan Zuid-Afrika.

Dag 8: Het vliegtuig staat te wachten op het vliegveld om je weer thuis te brengen.. Jouw chauffeur brengt jou naar het vliegveld.

Een prachtige en unieke week, luxe, ruig Afrika, Big 5 en sfeervol Johannesburg.

Op basis van logies en ontbijt met Nederlandse chauffeur en gids € 6.995,- per persoon.
Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Ntshava

Safari’s

Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden Luxe Zuid-Afrika reis Exclusief Noorden

Exclusief luxe Zuid-Afrika VIP rondreis

Het ruige noorden 8 dagen

De beste en de meest exclusieve accommodaties van Zuid-Afrika

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl    www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl   www.zuid-afrika-anders-reizen.nl   www.ntshava.com

Luxe Zuid-Afrika Safari Reizen
Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief

VIP reis

VIP reis

Zuid-Afrika VIP reizen

Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Jouw privé chauffeur en gids staat 24 uur per dag tot jouw beschikking


Algemeen


Over ons en Boekingen

Relevante  links

Algemene voorwaarden

Exclusieve luxe 5* VIP rondreizen 15 / 23 dagen


15 dagen Luxe exclusieve Safari reis

15 dagen Luxe Exclusieve Kaapstad reis

23 dagen Luxe exclusieve Rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP 8 daagse Zuid-Afrika reizen


8 dagen Greater Kruger Luxe Rondreis

8 dagen Kaapstad Luxe Reis

8 dagen Luxe Het Exclusieve Ruige Noorden

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges


8 dagen Kapama Private nature Reserve

8 dagen Sabi Sands Nature Reserve

8 dagen Kruger National Park