Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen
Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen

15 dagen exclusieve 5* luxe Kaapstad reis

VIP rondreis

De beste en de meest exclusieve accommodaties van Zuid-Afrika

Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Ntshava

Safari’s

Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen Luxe Kaapstad exclusieve Zuid-Afrika reis 15 dagen
Luxe Zuid-Afrika Safari Reizen
Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's

Zuid-Afrika VIP reizen

Exclusieve Luxe Kaapstad VIP rondreis

Luxe Kaapstad en de exclusieve Kaap

15 dagen / 14 nachten Kaapse pracht en Luxe gecombineerd met strand, ruige bergen, wijnlanden en ongerepte natuur. De perfecte Zuid-Afrika Luxe VIP reis voor liefhebbers van al  het goede dat het leven te bieden heeft.

Dag 1

Aankomst op het vliegveld van Kaapstad waar jouw persoonlijke privé chauffeur en gids voor jou klaar staat om jou naar jouw 1e overnachting te brengen in het exclusieve Camps bay heel dicht bij Kaapstad en gelegen aan de oceaan. Een lekker voorproefje voor wat jou allemaal te wachten staat deze reis.

Dag 2

We verlaten Camps bay en gaan naar historisch Stellenbosch. Waar we 3 nachten zullen verblijven in een exclusief wijn estate.. Hier kun je genieten van het goede leven, wijn, haute cuisine en ongelofelijk  mooie vergezichten. Wijn Estates staan op jou te wachten zodat je wellicht hier jouw favoriete wijn kunt gaan uitzoeken. Je verblijft op een landgoed in een prachtige exclusieve  luxe suite.

Dag 3

Een bezoek aan historisch Stellenbosch. Kaapse en een beetje Hollandse geschiedenis. Kaapse huizen in vol ornaat. Later op de dag bezoeken we een andere exclusief wijn Estate waar de wijnboer jou graag laat meegenieten van zijn beste wijnen in een sprookjes achtig landschap. (Zeer, zeer mooi)

Dag 4

Een beetje een relax dag op het landgoed. Je kunt grotendeels jouw dag zelf bepalen en uitrusten van een hectisch leven en genieten van het goede leven.

Dag 5

Hermanus is onze volgende overnachtings plaats voor 3 nachten. Hermanus ligt aan een werkelijk prachtige baai met ruige zee. Hier kun jij de walvissen (in het seizoen) vanaf de wal van heel dichtbij voorbij zien zwemmen. Werkelijk een uniek en geweldige beleving. De overnachting vindt plaats in een exclusief Luxe Guesthouse.

Dag 6

Het wordt spannend vandaag.. Je gaat in een boot de zee op en op zoek naar Walvissen en haaien. De rest van de dag kun jij genieten van alle comfort en weelde in Hermanus.

Dag 7

Vandaag kun jij genieten van het dorp Hermanus met zijn leuke boetieks, heerlijke restaurantjes en terrasjes. Een heerlijke dorpje om een tijdje rond te hangen. Genieten van de zee en als je de steiger op loopt kun je de walvissen voorbij zien zwemmen. Heerlijke dag.

Dag 8

Jij verlaat Hermanus en gaat naar de Cederbergen. Heel iets anders en uniek in zijn soort. De Cederbergen zijn ruige woestijn achtige bergen met werkelijk prachtige vergezichten in een ruige omgeving. Een heel erg groot contrast met de zon en zee van de kuststreek. Exclusiever overnachten en verblijven tijdens deze reis kan het niet worden. Laat jou dan ook verrassen door deze unieke locatie.

Dag 9

Jij gaat op verkenningstocht door de Cederbergen.

Dag 10

Kaapstad.. Jij gaat naar Kaapstad. De moeder van alle Afrikaanse steden en de mooiste van alle wereldsteden. Hier komen alle culturen van Afrika in een smeltkroes samen en wordt gemixt met Europese en vooral Nederlandse invloeden. Je bent niet in Zuid-Afrika geweest als je Kaapstad niet hebt gezien. Jij hebt het geluk dat je hier de komende 5 nachten mag verblijven in een exclusief luxe 5* guesthouse op de meest prachtige locatie.

Dag 11

We doen het meteen goed en gaan de Tafelberg op. Hier heb jij het beste uitzicht over Kaapstad en zijn prachtige baai. S’ middags brengen we een bezoek aan Victoria en Andrew Waterfront in het centrum van Kaapstad.

Dag 12

Vandaag rijden we via Chapmans peak naar Kaap de goede hoop en van Kaap de goede hoop naar Boulders Beach waar jij de pinquins op het strand kunt zien.

Dag 13 en 14

Vrij in te delen. Er is zoveel te doen in en rond Kaapstad dat het te veel is om op te noemen. Een kleine indicatie van jouw mogelijkheden zijn: Mountainbiken, Jacht en charter boot tochtjes, Paardrijden, Golf, Helikopter tours, Quadbiking en uiteraard kun jij in een haaien kooi de ontmoeting van jouw leven krijgen met een witte haai… Jouw privé chauffeur leidt jou graag rond en brengt jou naar waar jij heen zou willen.

Dag 15

Helaas moet je vandaag Kaapstad en de kaap verlaten en weer huiswaart keren… Het vliegtuig staat jou op de lucht haven op te wachten. Tijd om afscheid te nemen van Zuid-Afrika.. Jouw eigen privé chauffeur brengt jou naar het vliegveld.

Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief

VIP reis

VIP reis

VIP reis

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl    www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl   www.zuid-afrika-anders-reizen.nl   www.ntshava.com

Exclusieve Luxe 5 sterren Kaapstad rondreis. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren Kaapstad rondreis. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren Kaapstad rondreis. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren Kaapstad rondreis. VIP behandeling

Jouw privé chauffeur en gids staat 24 uur per dag tot jouw beschikking


Algemeen


Over ons en Boekingen

Relevante  links

Algemene voorwaarden

Exclusieve luxe 5* VIP rondreizen 15 / 23 dagen


15 dagen Luxe exclusieve Safari reis

15 dagen Luxe Exclusieve Kaapstad reis

23 dagen Luxe exclusieve Rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP 8 daagse Zuid-Afrika reizen


8 dagen Greater Kruger Luxe Rondreis

8 dagen Kaapstad Luxe Reis

8 dagen Luxe Het Exclusieve Ruige Noorden

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges


8 dagen Kapama Private nature Reserve

8 dagen Sabi Sands Nature Reserve

8 dagen Kruger National Park