Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Zuid-Afrika Exclusieve Safari Lodge Kapama Luxe Zuid-Afrika Exclusieve Safari Lodge Krugerpark Luxe Zuid-Afrika Exclusieve Safari Lodge Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika Exclusieve Safari's Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren
Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Ntshava

Safari’s

Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Kapama 5 sterren

Kapama Private Nature Reserve

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges Zuid-Afrika

De beste en de meest exclusieve accommodaties van Zuid-Afrika

Luxe Zuid-Afrika Safari Reizen

Exclusieve Luxe 5 sterren Safari Lodge  met 2 Big 5 Safari’s per dag. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren accommodatie omringd door wildlife.  VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren haute cuisine. VIP behandeling

Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief

VIP Safari

VIP Safari

VIP Safari

Exclusieve Luxe 5 sterren Big 5 safari’s. VIP behandeling

Zuid-Afrika VIP reizen

Zuid-Afrika VIP reizen met prive chauffeur

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl    www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl   www.zuid-afrika-anders-reizen.nl   www.ntshava.com

Exclusieve 5 sterren VIP safari Lodge Kapama

Kapama Private Game Reserve is een Afrikaanse hof van Eden. 13.000 hectare van Savanne en rivier bos, Kapama vertegenwoordigd een stukje van Afrika zoals het vroeger was. Met de machtige Drakensbergen in de buurt en het iconische Krugerpark aan de oostkant. Kapama biedt prachtige Big 5 safari's te samen met een prachtige luxe 5* VIP Safari Lodges.

Als onderdeel van de Greater Krugerpark Area is het reservaat een waarlijk stukje wildernis paradijs ver van de steeds gekker wordende druke westerse wereld. Hier krijg je weer een verbintenis met de natuur.

Kapama biedt luxe lodges, warme hospitality en vriendelijke service in een rustgevende setting dat gekoesterd wordt door zelfs de meest sceptische natuur liefhebber.  

Alle suites hebben en-suite badkamers, airco, grote minibar, splaspool, binnen en buiten douche, expresso machine en een romantische vuurplaats. Een prive teras geeft jou de kans om te relaxen van de zonsondergang terwijl je geniet van al het wildlife om je heen.

De lounges en het zwembad zijn een ideale plaats om een boek te lezen, te relaxen in de zon en om naar het voorbijkomend wild te kijken. De altijd vriendelijke barman is aanwezig om jou te verwennen met fantastiche sprankelende en overheerlijke cocktails.

Ontbijt en lunch worden geserveerd in de elegante open ruimte die je laat genieten van een enervarende eetgebeurtenis. Het decor is geinspireerd door de omligende natuur en is werkelijk prachtig. Uiteraard is de wijnkelder het middelpunt van deze ruimte. De traditionele boma (buiten restaurant) is de favoriete setting for een heerlijk diner. Geilustreerd met verlichting van vuur en de sprankelende sterrenhemel biedt het diner diverse smaakvolle cuisine wat wordt vervaardigd door de chefs recht voor jou. Ook open vuur wordt vaak gebruikt om te koken in de oorspronkelijke Afrikaanse tradititionele manier.

Afrikaanse Spa in het Wellness centrum zorgen voor er voor dat je compleet relaxt in geniet in deze betoverende omgeving. Zelfs als je helemaal niets gaat doen Kapama’s natuurlijke kalmte en magie zullen jouw lichaam en geest vernieuwen.

De iconische en meest gevaarlijke wilde dieren van Afrika - de Big 5- hebben allen hun residentie op Kapama, maar ook meer dan 40 andere diersoorten en meer dan 350 verschillende soorten vogels. Safaris en bushwalks zorgen voor facinerende ontmoetingen met al deze bijzondere dieren.

De mogelijk hebben van 2 Big 5 safaris per dag maken jouw Zuid-Afrika luxe vakantie tot een compleet geheel. Elke morgen wordt jou de mogelijkheid geboden om met een ervaren ranger en een shangaan trackers in een open auto op safari te gaan waar jij onmoetingen zult hebben met de dieren van Afrika. De ranger is zeer ervaren en zal jou inwijden in de wondere en fasinerende wereld van de bush. Aan het einde van elke middag wordt jou de mogelijk geboden om een sundowner in de bush mee temaken. Wellicht is dit de mooiste tijd van de dag om op safari te gaan. De dag dieren gaan bijna slapen en de nacht dieren worden wakker. Het is een drukte van belang in de bush en de ervaring van een zonsondergang over de bush mag je zeker niet missen.

De spannenste safari is eigenlijk de wandel safari. Het is een unieke beleving om te voet met een gewapende ranger door de bush te wandelen met de kans om achter elke boom of struik een verassing te vinden (of meerdere..) En oog in oog te staan met de dieren van Afrika. Dit mag je zeker niet missen tijdens jouw Luxe 5* safari vakantie in Zuid-Afrika.

8 dagen / 7 nachten Luxe verblijf all in op Kapama Private Nature Reserve in Zuid-Afrika met VIP behandeling.

Inclusief transfer van en naar Johannesburg of Hoedspruit Eastgate Airport door een nederlands talige chauffeur en gids.

Compleet en All in € 5.995,- per persoon.

Wil je meer weten over deze luxe Zuid-Afrika safari stuur dan een email naar:

Info@ntshava.com

Doe geen concessies en maak jouw exclusieve Zuid-Afrikaanse Safari droom perfect.

Wij staan voor jou klaar. Service en kwaliteit gegarandeerd.

Ntshava Exclusieve Luxe Zuid-Afrika Safari VIP reizen                                   


Jouw privé chauffeur en gids staat 24 uur per dag tot jouw beschikking


Algemeen


Over ons en Boekingen

Relevante  links

Algemene voorwaarden

Exclusieve luxe 5* VIP rondreizen 15 / 23 dagen


15 dagen Luxe exclusieve Safari reis

15 dagen Luxe Exclusieve Kaapstad reis

23 dagen Luxe exclusieve Rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP 8 daagse Zuid-Afrika reizen


8 dagen Greater Kruger Luxe Rondreis

8 dagen Kaapstad Luxe Reis

8 dagen Luxe Het Exclusieve Ruige Noorden

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges


8 dagen Kapama Private nature Reserve

8 dagen Sabi Sands Nature Reserve

8 dagen Kruger National Park