Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Zuid-Afrika VIP reizen Luxe Zuid-Afrika Krugerpark reizen Luxe Zuid-Afrika Krugerpark Safari reizen Exclusieve safari's Luxe Zuid-Afrika Krugerpark Safari reizen Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark
Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Ntshava

Safari’s

Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark Luxe Safari Lodge Zuid-Afrika exclusief Krugerpark

Kruger Nationaal Park

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges Krugerpark Zuid-Afrika

De beste en de meest exclusieve accommodaties van Zuid-Afrika

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl    www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl   www.zuid-afrika-anders-reizen.nl   www.ntshava.com

Luxe Zuid-Afrika Safari Reizen

Exclusieve VIP Safari Lodge Krugerpark

Op safari gaan in het Krugerpark in Zuid-Afrika. Zie, voel en ruik de echte wildernis. Een ervaring die je één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Deze magische beleving vergeet een mens werkelijk nooit meer. De koning van alle wildparken en één van de beste wildobservatiegebieden ter wereld. Het Krugerpark omvat een grotendeels nog ongerept natuurgebied van 60 bij 350 km. Met een oppervlakte van 21.497 km2.

Het park vervult de dromen van veel bezoekers die graag indrukwekkende kuddes willen zien draven over de met acacia begroeide savannes.

De Krugerpark privé lodges bieden een mix van oud koloniaal ingerichte VIP lodges  en zeer luxe safari tenten.  Ieder van hen gevuld met authenticiteit en zorgdragend voor een memorabele Afrika ervaring. Als je van natuur en wildlife houdt en van good eten en wijn dan zijn dit de ideale safari accommodaties voor jou. Zeer geschikt voor wandel safari enthousiasten, bruidsparen, families en kleine groepen.

accommodaties in het Krugerpark zijn voor de onbezorgde reiziger die wil genieten van de bush, de dieren en de safari’s. Stijl, elegantie, service en boven al privacy zijn gecombineerd om voor  jouw Zuid-Afrika VIP safari een gedenkwaardige Big 5 avontuur te garanderen in dit iconische wild reservaat.  

Alle Luxe suites hebben een privé dek met jacuzzi of splash pool. Open auto safari’s en bush walks zijn inbegrepen net zoals een excellente vogel ervaring. En dit alles in s’ werelds meest beroemde natuur park; het Kruger Nationaal Park in Zuid-Afrika.

De romantische exclusieve lodges zijn gesitueerd in de ongerepte wildernis van het Krugerpark.

Laat je verwennen in de meest prestigieuze lodges van Zuidelijk Afrika. Geniet van de rust en de ruimte die de savanne en zijn dieren jou biedt. Stress bestaat hier niet alle ademt rust uit. Jij zult zien dat deze heilzame werking voor lijf en leden jou niet onberoerd zal laten. Jij zult huiswaarts keren als een hernieuwd mens. Spa en welness behandelingen te zamen met haute causine van de beste koks te midden van deze ongerepte wilde natuur te zamen met 2 Big 5 safari’s per dag geven jou het beste van Zuid-Afrika. Jouw Afrikaanse droom zal onherroepelijk uitkomen in en rond het Krugerpark.

Jij zult elke dag van deze reis het gevoel hebben dat jij de grootste geluksvogel ter wereld bent. Nergens ter wereld wordt jou een betere safari vakantie geboden dan in het Krugerpark zelf. De service en vriendelijkheid van het personeel zijn van het hoogste niveau en maken jouw safari beleving compleet. Eens in jouw leven moet je in het Krugerpark zijn geweest. Afrika en zijn wilde dieren zelf aanschouwen is dan ook een droom van velen.

Ntshava en het Krugerpark te samen maken jouw luxe Afrikaanse droom meer dan waar.

8 dagen / 7 nachten all in Luxe safari VIP lodge verblijf in het Krugerpark Zuid-Afrika.

Inclusief transfer van en naar Johannesburg of Nelspruit Airport door een Nederlands talige prive chauffeur en gids.

Compleet en All in € 5.995,- per persoon.

Wil je meer weten over deze luxe Zuid-Afrika VIP safari stuur dan een email naar: info@ntshava.com

Doe geen concessies en maak jouw Afrikaanse Safari droom perfect. Wij staan voor jou klaar. Top Service en kwaliteit gegarandeerd.


     Exclusieve Luxe 5 sterren Safari Lodge  met 2 Big 5 Safari’s per dag. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren accommodatie omringd door wildlife. VIP behandeling

Exclusieve Luxe 5 sterren haute cuisine. VIP behandeling

Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief

VIP Safari

VIP Safari

Zuid-Afrika VIP reizen

Jouw privé chauffeur en gids staat 24 uur per dag tot jouw beschikking


Algemeen


Over ons en Boekingen

Relevante  links

Algemene voorwaarden

Exclusieve luxe 5* VIP rondreizen 15 / 23 dagen


15 dagen Luxe exclusieve Safari reis

15 dagen Luxe Exclusieve Kaapstad reis

23 dagen Luxe exclusieve Rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP 8 daagse Zuid-Afrika reizen


8 dagen Greater Kruger Luxe Rondreis

8 dagen Kaapstad Luxe Reis

8 dagen Luxe Het Exclusieve Ruige Noorden

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges


8 dagen Kapama Private nature Reserve

8 dagen Sabi Sands Nature Reserve

8 dagen Kruger National Park