Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Zuid-Afrika VIP reizen

Over ons en Boekingen

De beste en de meest exclusieve accommodaties van Zuid-Afrika

Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Ntshava

Safari’s

Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken

Over ons, Ntshava en wie zijn wij.

Meer zien, meer beleven, meer genieten, dat zijn wij. Nederlanders in Zuid-Afrika.

Onze reizen:

Ntshava is een Nederlandse reisorganisatie in Zuid-Afrika, zoals het hoort, in Zuid-Afrika want daar gebeurt het tenslotte. Jaren lange ervaring in de toerisme en het organiseren van reizen heeft ons doen besluiten om de handen in een te slaan en goedkope en goede Zuid-Afrika reizen aan te bieden. Doordat wij allemaal al jaren actief zijn in Zuid-Afrika kennen wij het land en de gebruiken als geen ander. Vaak horen wij dat wij Zuid-Afrika beter kennen dan de Zuid-Afrikanen zelf. Dat zegt ons dat wij het goed doen en geen flauwekul vertellen.

Persoonlijke aanpak:

Wij gaan net die stap verder, veeleisend voor ons zelf en dus ook voor jouw reis. Wij stoppen niet voordat jouw Zuid-Afrika reis helemaal perfect is. Onze Nederlandse aanpak zorgt ervoor dat jouw reis goed in elkaar zit en zover als mogelijk is in Afrika gladjes, soepel en zonder stress verloopt. Het begint al als jij aankomt op het vliegveld in Zuid-Afrika. Wij komen jou hoogstpersoonlijk zelf van het vliegveld halen. Wij staan op jou te wachten in de aankomsthal. Hoe laat en wanneer jij ook aankomt. Dag en nacht wij staan er voor jou. Wij vergezellen jou tijdens jouw reis als een reisgenoot en niet als een afstandelijke gids die een nummer afdraait. Dit betekend dat privé en zakelijk best veel door elkaar heen lopen. Maar daar kiezen wij bewust voor. Het streven is dat jij komt als onze gast en gaat als een goede vriend.

Ons doel is heel simpel:

Zorgeloze Zuid-Afrika reizen leveren waarbij onze reizigers, meer zien, meer beleven en vooral meer genieten. Wij willen jou graag het echte Zuid-Afrika laten zien en ervaren zoals het land en zijn bewoners echt is. Geen voorgeprogrameerd iets wat al jaren draait op routine. Geen reis is dan ook hetzelfde en zorgt voor unieke ontmoetingen en ervaringen.

Over ons:

Reizen in Zuid-Afrika is jarenlang onze passie. Wij staan er mee op en wij gaan ermee naar bed. En dat is goed te merken tijdens al onze reizen en safari’s. Wij leveren reis programma’s met nét dat ietsje meer. Zorgvuldig geselecteerde Accommodaties op bijzondere en mooie locaties waar wij zelf ook graag komen en dat wij zeker weten dat het er goed is. Unieke programma's, bijzondere ontmoetingen en veel onverwachte ervaringen. Je zult het terug vinden bij al onze gepassioneerde Nederlandse reisleider's.

Onze reisleider’s:

Onze Nederlandse reisleider's kennen Zuid-Afrika werkelijk door en door. Zij wonen tenslotte al lange tijd  in Zuid-Afrika. Ze spreken de taal,kennen de mensen, de regio en het land. De kennis die bij hun aanwezig is over Zuid-Afrika is werkelijk ongekend. Het gaat veel verder dan wat leuke zinnetjes vertellen uit een toeristen boekje. Achtergronden van zowel vroeger als nu maken jouw reis veel mooier en toegankelijker. Onze reisleider’s laten jou heel erg graag het land zien waar zij een bestaan hebben opgebouwd ver weg van Nederland en waar zij zo van houden. Zuid-Afrika zit in hun bloed en dat maakt het zo leuk.

Onze Krugerpark safari’s:

Onze Krugerpark Safari’s zijn extra bijzonder doordat een aantal van onze reisleider's zowat in het Krugerpark wonen of gewoond hebben. Hun kennis van het park en de dieren is fenomenaal. Tijdens de rondritten in het Krugerpark zul jij merken dat dit jouw bezoek aan het Krugerpark extra interessant maakt. Ondanks dat zij geen safari’s mogen rijden in open auto’s is vaak de kennis van onze reisleider's uitgebreider en groter dan van de officiële Krugerpark rangers. Een safari met onze reisleider’s is dan ook echt een aanrader.

Reizen naar en safari’s in Zuid-Afrika zonder zorgen:

Wij nemen alle Zuid-Afrika zorgen jou uit handen en organiseren en regelen alles vanaf het moment dat jij aankomt op het vliegveld in Zuid-Afrika tot dat wij jou weer afzet bij de vertrekhal van het vliegveld. Alles daar tussen in maken wij prima in orde voor jou. Een reis met ons is dan ook goed georganiseerd en zit echt goed in elkaar. Zonder zorgen en zonder stress kun jij met ons op safari gaan of rondreizen door Zuid-Afrika.

Contact:

Telefonisch zijn wij wat lastig te bereiken. Het is en blijft tenslotte Afrika en ontvangst (helaas ook post) is helaas niet altijd en overal gegarandeerd of mogelijk. Ook als wij op reis zijn met onze gasten door Zuid-Afrika of in het Krugerpark is het vaak niet mogelijk om de telefoon op te nemen. Onze voorkeur gaat dan ook altijd uit naar email contact. Neem dan ook gerust contact met ons op via email. Email: info@ntshava.com  

Telefoon:

Iedereen die een reis of safari bij ons boekt krijgt de beschikking over alle benodigde telefoonnummers van ons in Zuid-Afrika.

Postadres:

Ntshava Trading Enterprise pty Registratienummer: 2016140425

Post Adres: Ntshava Tours, P.O. Box 5367  2000  Johannesburg, South Africa

Ntshava betekend bergen in het Sjangaans. Wij als Nederlanders in Zuid-Afrika hebben door de hele geschiedenis van Zuid-Afrika heen bergen moeten verzetten om een bestaan en een toekomst op te kunnen bouwen aan deze kant van de wereld. Vroeger als boer en tegenwoordig op allerlei andere manieren. Maar nog steeds is het dagelijks verzetten van bergen wat de klok slaat. Daar zijn wij goed in en dat zullen wij ook voor jou doen.

Iedereen van ons heeft zich inmiddels wel bewezen een betrouwbare reis partner, reisleider, chauffeur en gids te zijn. Wij doen het met plezier. Ook voor jou.
 

Boekingen en reserveringen Ntshava Zuid-Afrika reizen.

Het boeken van een Zuid-Afrika reis gaat meestal niet over een nacht ijs. En er wordt goed over na gedacht. Soms gaat er dan ook nog het nodige correspondentie aan vooraf. Wij zijn graag bereid om al jouw vragen en opmerkingen naar tevredenheid te beantwoorden. Schroom dan ook niet om ons een email bericht te sturen. Binnen 24 uur ontvang jij van ons altijd een passende reactie. Wij verheugen ons dan ook enorm op jouw vrijblijvende bericht. Wil je meteen boeken dan sturen wij jouw een boeking's formulier. Na het retourneren van het boeking's formulier zullen wij jou een offerte doen toekomen. Email: info@ntshava.com         

Telefonisch zijn wij wat lastig te bereiken. Het is en blijft tenslotte Afrika en ontvangst (helaas ook post) is helaas niet altijd en overal gegarandeerd of mogelijk. Ook als wij op reis zijn met onze gasten door Zuid-Afrika of in het Krugerpark zijn is het vaak niet mogelijk om de telefoon op te nemen. Onze voorkeur gaat dan ook altijd uit naar email contact.

WhatsApp: Ntshava

Een goed alternatief om ons te bereiken is via WhatsApp. Dit werk vaak wel ook met weinig ontvangst in Afrika. Als jij een vraag hebt of contact zoekt is dit een goede manier om dat te doen. WhatsApp Telefoon: 0027 (0) 72 187 2016

Telefoon:

Als het echt niet anders kan en jji hebt geen andere mogelijkheid dan zijn wij te bereiken (hopelijk..) Op Telefoonnummer: 0027 (0) 72 187 2016 (Ook Whatsapp)

Postadres:

Ntshava Trading Enterprise pty Registratienummer: 2016140425

Post Adres: Ntshava Tours, P.O. Box 5367  2000  Johannesburg, South Africa

Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken Luxe Zuid-Afrika reis of Safari boeken
Luxe Zuid-Afrika Safari Reizen

Zuid-Afrika VIP reizen

Jouw privé chauffeur en gids staat 24 uur per dag tot jouw beschikking

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl    www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl   www.zuid-afrika-anders-reizen.nl   www.ntshava.com

Ntshava Zuid-Afrika reizen

www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl

www.zuid-afrika-anders-reizen.nl

www.ntshava.com


Algemeen


Over ons en Boekingen

Relevante  links

Algemene voorwaarden

Exclusieve luxe 5* VIP rondreizen 15 / 23 dagen


15 dagen Luxe exclusieve Safari reis

15 dagen Luxe Exclusieve Kaapstad reis

23 dagen Luxe exclusieve Rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP 8 daagse Zuid-Afrika reizen


8 dagen Greater Kruger Luxe Rondreis

8 dagen Kaapstad Luxe Reis

8 dagen Luxe Het Exclusieve Ruige Noorden

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges


8 dagen Kapama Private nature Reserve

8 dagen Sabi Sands Nature Reserve

8 dagen Kruger National Park

Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur

Exclusieve Zuid-Afrika VIP reizen, Exclusieve Luxe Locaties

Exclusieve Zuid-Afrika VIP reizen, Exclusieve Luxe Locaties

Exclusieve Zuid-Afrika VIP reizen, Exclusieve Luxe Locaties

Exclusieve Zuid-Afrika VIP reizen, Exclusieve Luxe Locaties

Exclusieve Zuid-Afrika VIP reizen, Exclusieve Luxe Locaties

Exclusieve Zuid-Afrika VIP reizen, Exclusieve Luxe Locaties