Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Zuid-Afrika VIP reizen Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe Zuid-Afrika rondreis Luxe exclusieve Zuid-Afrika reizen met prive chauffeur Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen
Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen

28 dagen exclusieve 5* luxe Zuid-Afrika rondreis

Zeer exclusieve VIP rondreis

De beste en de meest exclusieve accommodaties van Zuid-Afrika

Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen

Stap in de wereld van

National Geografic en

Animal Planet

Ntshava

Safari’s

Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen Luxe exclusieve Zuid-Afrika rondreis 28 dagen
Luxe Zuid-Afrika Safari Reizen
Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's Luxe Zuid-Afrika reizen en 5 sterren Safari's

Zuid-Afrika VIP reizen

Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief Luxe Zuid-Afrika reizen en safari's exclusief

VIP reis

VIP reis

VIP reis

VIP reis

VIP reis

VIP reis

VIP reis

Zeer exclusieve Zuid-Afrika VIP  rondreis

Exclusieve 28 daagse luxe Zuid-Afrika rondreis

Deze exclusieve Zuid-Afrika rondreis is voor Afrika genieters ten top.

Een luxe rond reis van Johannesburg naar Kaapstad inclusief VIP behandeling. Met alle ingrediënten die Zuid-Afrika zo bijzonder maken. Als je de tijd hebt is er geen betere rondreis door Zuid-Afrika te vinden. Compleet met Nederlands talige privé chauffeur en gids die jou een groot deel van uniek en exclusief Zuid-Afrika zal laten zien. En dat 28 dagen lang.

Uiteraard kan deze exclusieve reis ook beginnen in Kaapstad en eindigen in Johannesburg. Echter aan te raden is om te starten in Johannesburg.

Dag 1

Aankomst Johannesburg waar jouw Nederlands talige chauffeur en privé gids jou staat op te wachten om jou naar het exclusieve luxe Hotel in Johannesburg te brengen zodat je goed uitgerust aan deze exclusieve  rondreis kunt gaan beginnen.

Dag 2

Verkenningstocht door Johannesburg met alle bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Uiteraard nemen we Soccer City ook mee in deze trip.

Dag 3

Vandaag verlaten we de drukke stad en gaan naar de bush. Er staat jou een exclusieve Safari week te wachtenin een exclusisieve Safari Lodge in het Greather Krugerpark. Jouw eerste overnachting zal zijn op het Kapama Private Nature Reserve waar jij 3 nachten zult verblijven in een exclusieve luxe suite van een 5* Safari Lodge op het reservaat van Kapama.

Dag 4 en 5

Verblijf op Kapama Private Nature Reserve waarin jij 2 big 5 safari’s per dag krijgt aangeboden en je kunt laten verwennen in de Afrikaanse bush in stijl. Wellness, Spa en haute cuisine op de meest bijzondere exclusieve locatie van Kapama in het Greater Krugerpark.

Dag 6

We gaan via Orpen Gate het Krugerpark in en rijden dwars door het Krugerpark naar Sabi Sands waar jij de komende 2 nachten op een unieke exclusieve locatiezult verblijven  in s’ werelds beste safari gebied. De dieren van Afrika staan er hier om bekend dat ze erg dichtbij komen. En de luxe lodges zijn hier ongeëvenaard.

Dag 7

Verblijf op Sabi sands. Ochten safari en sundowner safari vullen het grootste deel van jouw dag. De rest van de dag kun jij genieten van jouw VIP behandeling.

Dag 8

We hebben 2 reisdagen voor de boeg voordat we de Indische oceaan gaan bereiken om de dagen niet te lang te maken gaan we overnachten in Barberton waar het eerste goud in Zuid-Afrika is gevonden ooit. In een exclusief Guesthouse op een sprookjes achtige locatie.

Dag 9

We rijden via de Barberton Mountains en langs Swaziland naar St Lucia een mooie en gevarieerde rit door het binnenland van Zuid-Afrika. Als we aankomen in de middag in St Lucia heb je ruimschoots de tijd om het kustplaatsje te verkennen of om alvast een glimp op te vangen van de Indische oceaan. We zijn tenslotte op 500 meter afstand van het strand waar we zullen blijven in een modern gestijld 5* luxe Guesthouse voor 3 nachten.

Dag 10

In een open safari auto ga jij vandaag de St Lucia wetlands bezoeken. Isimangolio Wetlands park is een uniek natuurgebied wat overgaat in duinen en eindigt aan het strand. Het strand Cape Vidal is een van de weinige plaatsen waar je wellicht een olifant op het strand kunt zien. Onderweg zul jij het nodige wild tegen komen en genieten van de zee lucht in een verrassend landschap.

Dag 11

Naar eigen inzicht te besteden. St Lucia heeft een keur aan prachtige excursie mogelijkheden. Van walvis tochten op zee tot big 5 safari’s.  Ook het dorp zelf is de moeite waard om een dag door te brengen. Uiteraard kun jij ook genieten van de rust in het guesthouse en even lekker bijkomen van alle indrukken tot nu toe in alle privacy.

Dag 12

We verlaten St Lucia en rijden langs de kust tot aan Durban en gaan daar het binnen land in. We gaan naar het Royal Natal Nationale Park. Hier vindt je de hoogste bergen van Zuid-Afrika ruim 3000 meter hoog en in de winter ligt er sneeuw. Hier gaan we 2 nachten verblijven tussen al dit fraais. De exclusieve locatie waar jij zult verblijven is adembenemend en een van de hoogte punten van deze rondreis.

Dag 13

We maken een tocht door dit deel van de Drakensbergen ook wel centraal Drakensbergen genoemd. Royal Natal is een uniek en wonderschoon gebied waar zwitserland nog een puntje aan kan zuigen.

Dag 14

Er staat ons een reis dag voor de boeg en voordat we dichter bij de Kaap komen moeten we nog een behoorlijk stuk van dit prachtige land overbruggen. Dit is geen straf. We gaan de mooiste landschappen zien en de meest fascinerende plaatsen bezoeken. Aan het einde van deze dag arriveren wij in East London. Een kust stadje aan zee. Hier blijven we 2 nachten in een 5* Luxe Guesthouse aan de kust.

Dag 15

Rustdag in East Londen.

Dag 16

Na een dagje rust gaan we richting Port Elisabeth, een echte haven stad. Niet zo gek ver hier vandaan licht het Addo Elephant Nationaal Park bekend van de Olifanten. Echter de rest van de Big 5 kun je hier ook spotten. We gaan overnachten op een wonderschone locatie  vlakbij het reservaat voor 2 nachten. Hier wil jij nooit meer weg.

Dag 17

Game drive in een open auto voor het grootste deel van de dag in het Addo Elephant Nationaal Park.

Dag 18

Vandaag vertrekken we na het ontbijt en gaan naar Oudshoorn. Oudshoorn ligt in de Karoo en staat bekend van de vele struisvogelfarms die het gebied telt. De Karoo is een gebergte die de voortrekkers tijdens hun trektocht van de Kaap naar nieuwe landbouw gronden voor nogal wat hoofdbrekens heeft gezorgd. Ruig, mooi en rustgevend. We gaan overnachten in een villa op een berg rug. Mooier kan het haast niet.

Dag 19

Bezoek aan Oudshoorn en een Struisvogel farm.

Dag 20

Vandaag reizen wij verder en pikken het grootste deel van de tuin route mee. We gaan naar Stellenbosch in de Kaap. Waar je 3 nachten zult verblijven op een exclusief landgoed en wijn Estate. Alle luxe en comfort die jij je maar wensen kunt staat binnen hand bereik. Hier staat de wereld van wijn, haute cuisine op jou te wachten.

Dag 21

We gaan Hermanus bezoeken en kijken of we de walvissen kunnen zien zwemmen.

Dag 22

Een bezoek aan historisch Stellenbosch en eenberoemd wijn estate cq proeverij staat op het programma van vandaag. Kaapse huizen en Kaapse geschiedenis en een beetje Nederlandse. Mooie dag!

Dag 23

Het is zover! We gaan vandaag naar Kaapstad. 4 nachten in deze wereldstad en de stad der steden van Afrika. Genieten ten top. Overnachten doe jij in een exclusieve suite van een zeer luxe guesthouse net buiten het centrum.

Dag 24

We gaan de tafelberg op waar jou een spectaculair uitzicht staat te wachten over de stad en de baai. S’ middags gaan we naar Victoria and Andrew Waterfront in het centrum van de stad. Vele terrasjes en restaurantjes en zijn kleurrijke bewoners wachten jou op.

Dag 25

Cape Point, Kaap de Goede Hoop, Chapmans Peak wie heeft er nog nooit over gehoord. Vandaag gaan we dit gebied uitkammen en op zoek naar de mooiste zee gezichten. Als we tijd genoeg hebben bezoeken we Boulders Beach waar de pinguin kolonie van Zuid-Afrika woont.

Dag 26 en 27

Vrij en naar eigen inzicht te besteden. Jouw Nederlands talige privé gids is graag bereid om jou te brengen naar waar je zou willen zijn.

Dag 28

Helaas jouw 28 daagse Zuid-Afrika avontuur is afgelopen…. Het vliegtuig staat klaar….. Jouw prive gids brengt jou vandaag  naar de luchthaven van Kaapstad.Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

Zeer Exclusieve Luxe 5 sterren Zuid-Afrika rondreis. VIP behandeling

www.goedkope-zuid-afrika-reizen.nl    www.luxe-zuid-afrika-reizen.nl   www.zuid-afrika-anders-reizen.nl   www.ntshava.com

Jouw privé chauffeur en gids staat 24 uur per dag tot jouw beschikking


Algemeen


Over ons en Boekingen

Relevante  links

Algemene voorwaarden

Exclusieve luxe 5* VIP rondreizen 15 / 23 dagen


15 dagen Luxe exclusieve Safari reis

15 dagen Luxe Exclusieve Kaapstad reis

23 dagen Luxe exclusieve Rondreis

Exclusieve luxe 5* VIP 8 daagse Zuid-Afrika reizen


8 dagen Greater Kruger Luxe Rondreis

8 dagen Kaapstad Luxe Reis

8 dagen Luxe Het Exclusieve Ruige Noorden

Exclusieve luxe 5* VIP Safari Lodges


8 dagen Kapama Private nature Reserve

8 dagen Sabi Sands Nature Reserve

8 dagen Kruger National Park